Wie ben ik?

Mijn naam is Anne-Marie Selten. Ik ben in 1973 geboren in Brabant. Nu woon ik in Briltil (Zuidhorn, Groningen), samen met Chris en onze twee  dochters Sanne (2010) en Geertje (2012).

Sinds 1996 ben ik leerkracht in het basisonderwijs. Ik heb gewerkt in het regulier- en het speciaal onderwijs.
Ook heb ik drie jaar in het buitenland les gegeven. Ik doe dit werk nog steeds met veel passie.
Omdat ik op school vaak ervaar, dat individuele begeleiding (met name op sociaal-emotioneel vlak) voor veel kinderen essentieel is, heb ik een erkende (post-HBO) opleiding voor kindercoach gevolgd en afgerond. Ik ben ook gecertificeerd kinderyoga docent.

Ik heb een ruimte aan huis ingericht als praktijkruimte. Hiermee heb ik de mogelijkheid om naast mijn werk in het onderwijs, mijn leven te verrijken met het coachen van kinderen in mijn eigen praktijk:

Stap voor stap kindercoaching.